Osmomartovski poklon izlet

🔻ПОВОДОМ 8.Марта, САД ВЕЋ ТРАДИЦИОНАЛО СВАКЕ ГОДИНЕ, ГРАДСКА ОПШТИНА ГРОЦКА НАШИМ ДАМАМ ПОКЛАЊА ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТ ПО ЖЕЉИ.

~▫️Јуче 12.04.2023 године захваљујући ГО Гроцка смо имали једнодневни излет.

  • Прво смо били у Манастиру Рукумија на литургији.
    -Потом смо обишли археолошко налазиште Виминацијум,где су сем деце одушевљени били и одрасли.Могли смо видети Римски војни логор и град,терме које су биле главно састајалиште Римљана као и купатило,зидове осликане животињским мотивима,Маузолеј,Северну капију утврђења као и мноштво предивних ствари.
    -После Благодости коју смо примили и уживали у најстаријем историјском налазишту,пут смо наставили на Сребрно језеро где нас је чекао ручак. —Ништа лепше него ручати крај језера.
    -После ручка док смо уз посластицу и кафу одмарали најмлађи су уживали у парку.
    ▫️Слике и осмеси наших малишана и дама говоре све, колико један дан може много значити.🫶🏼

🔻 Захваљујемо се још једном од срца ГО Гроцка и председнику,господину Драгану Пантелићу што има пуно разумевања за рањиву групу својих суграђана, и што им улепшавају живот.
🔻Такође се захваљујемо пекари Цвет из Калуђерице, која је редовно уз нас и све наше активности, и овог пута смо имали доручак.
🔻Захваљујемо се Виминацијуму на бесплатном улазу и дивном водичу.

Да заједно можемо да мењамо слику у друштву, и вратимо осмех на лице још једном смо показали на делу. ▫️Буди и ти део нашег тима❤ ▫️Заједно смо јачи 💪

Viminacijum #ArheoloskoNalaziste #Dar #Izlet #8.Mart #DanZena #ManastirRukumija #SrebrnoJezero #GOGrocka #Osmeh #Malisani

Оставите одговор