You are currently viewing Premijera filma ,,Dar“

Premijera filma ,,Dar“

🔺У понедељак,06.11.2023.године, у Мтс дворани приказана је свечана премијера 🎬 📽 🎞 краткометражног едукативног филма „ДАР“ који никог није оставио равнодушним.
✅ Препуна сала говори много више од речи,два термина свечане премијере у једном дану је било мало за све заинтересоване, без рекламе и маркетинга показали смо колико се наш рад цени и колико је продуктиван.
✅ Смех,сузе и забринута лица су говорили колико снажну поруку носи овај краткометражни едукативни филм. Уз велики аплауз и сузама на лицу представника Министарстава,учитељa,наставника а и деце су изашли сви равноправно испред великог платна да се поклоне публици. А ми смо знали да смо успели!
🔺 Први пут у Србији на великом платну поред познатих глумаца,деце глумаца учествовали су и деца жртве породичног насиља и жртва породичног насиља.
🔺 Премијера је била хуманитрног карактера,улаз је био добровољни прилог, том приликом смо прикупили 43.260,00 динара.
✅ Овим путем се захваљујемо на подршци;
▪️Министарству просвете,
▪️Министарству културе,
▪️Управи криминалистичке полиције – одељењу за малолетнике,
▪️Центру за социјлни рад,
као и власницима,генералним директорима и менаџерима великих фирми и компанија.

🔺Још једном смо показали да смо заједно јачи.Наша борба је непрестана и уколико данас се наставља.Насиљу се мора стати на пут и пробудити свест о томе. ▪️Заједно смо јачи ▪️Буди и ти део нашег тима 💪

#Ministrstvoprosvete #Ministrstvokulture

Ministarstvounutrasnjihposlova #Zastitnikgradjana #mtsdvorana #UkParobrod #Ministarstvozabriguoporodiciidemografiju #OŠMilojeVasić

Оставите одговор