Treca godisnjica udruzenja

🔺У петак,30.06.2023.године,прославили смо успешно трећу годишњицу постојања.Том приликом смо уручили захвалнице 📜свим министарствима,институцијама,културним центрима и донаторима који су били уз нас протеклих година.
А стручном тиму смо уручили одлико🏅за несебичан труд који улажу.Слике и дела говоре више од речи.Препуна сала и осмеси причају своју причу о томе колико смо заправо постигли.
▪️Свима се захваљујемо на одазиву,највише министарствима,као и власницима,генералним директорима и менаџерима великих фирми и компанија.
🔹Ову свечану прилику смо увеличали и премијером🎬 📽 🎞 трајлера едукативног краткометражног филма који никог није оставио равнодушним.Поред тога смо представили и досадашње постигнуте резултате као и нове пројекте.
🔸Стручни тим је овом приликом уручио председници Марији Милановић посебну захвалницу и посвету као и наше кориснице које су уручиле пехар.
🔺Још једном амо показали да смо заједно јачи.Наша борба је непрестана и уколико данас се наставља.Насиљу се мора стати на пут и пробудити свест о томе. ▪️Заједно смо јачи ▪️Буди и ти део тима

Koordinacionalnotelozarodnuravnopravnost #Ministarstvozaradzaposljavanjeborackaisocijalnapitanja #GodisnjicaudruzenjaDar #StopNasilju #Ministarstvoynutrasnjihposlova #Zastitnikgradjana #UkParobrod #Ministarstvozabriguoporodiciidemografiju #GoGrocka #GradValjevo #CrvenikrstRakovica #GoZvezdara #UkBozidarac #PozoristePuz #BankahraneBeograd #Djaksport

Оставите одговор