Породица је стуб друштва, трудница је стуб породице

Породица је стуб друштва, трудница је стуб породице

Данас су одржане едукација и стручна помоћ за пројекат у сарадњи са Министарством за бригу о породици и демографију – „Породица је стуб друштва, трудница је стуб породице“ у установи културе Пароброд.

Здравствена, психолошка и правна помоћ, брошуре са важним информацијама и још много тога,  пружили су подршку трудницама и породиљама, као и младим паровима који планираји породицу. 

Брошуре су рађене у сарадњи са РФЗО, како би будућим мамама максимално олакшали да остваре своја новчана права. 

🤰Изузетно продуктивна и интерктвина едукација. 

🗣️Едукацију су одржали:
•Председница  Марија Милановић
•Доцент. Спец др неуропсихијатрије Миријана Томовић
•Адвокат Александар Милићевић
 
И то није све, труднице и породиље су добијале мале, а веома корисне поклончиће 🎁.

Породица је стуб друштва, трудница је стуб породице 07.10.2022.

У петак 07.10.2022. у 14:00 часова одржана је прва едукација у Ваљеву, 🫄„Породица је стуб друштва, трудница је стуб породице“ под покровитељством Министарства за бригу о породици и демографију у сарадњи са градом Ваљевом. 🤱
🔹 Секретар Скупштине града Ваљева, Младен Симовић, поздравио је присутне госте, истакнувши да је ова тема веома значајна за наше друштво.
 
“ Као представник града Ваљева, велика ми је част и задовољство што присуствујем оваквом догађају. Част ми је да Град сарађује са вама и у будућности ће сигурно пружити пуну подршку везано за ову тему, али и за све остале теме везане за насиље у породици”, рекао је Симовић.
 
Едукацију су водили председник Марија Милановић, доцент спец. др неруропсихијатар Мирјана Томовић и адвокат Александар Милићевић.
🔹Психичко оснаживање;
🔸Правни савети.
Све ово много је помогло будућим мамама и породиљама, где је пријатна атмосфера имала примат. За крај сви су добили ✨ поклончић од наших спонзора и 🎫 брошуре са свим важним телефонима.
Буди и ти део нас, заједно смо јачи 🫶